Почитувани студенти, Ве известуваме дека Изборите за членови на Факултетски студентски собранија на сите факултети при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, ќе се одржат на ден 01.04.2022 (петок) година, online така што секој студент на студентската електронска пошта ќе добие линк за тајно гласање.

Со почит,

Универзитет „ Гоце Делчев “ - Штип

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 32 550 033
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.