Се закажува јавна одбрана на магистерскиот труд со наслов: „Компаративна анализа и моделирање на трифазни синхрони мотори со површински поставени магнети на роторот“ од Сара Анева.

Јавната одбрана на магистерскиот труд ќе се одржи на 28.6.2023 г. со почеток во 10:00 часот во Свечената сала на Земјоделскиот факултет.

На ден 25.03.2022 година со почеток во 13.30 часот ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд под наслов „Методологија за изработка на стручен наод и  мислење од областа на електротехничката наука“. Одбраната ќе биде електронски на платформата MSТeams.

Линк до јавната одбрана

Кандидатите за членови на Факултетско студентско собрание во рок од 10 (десет) дена, заклучно со 6.3.2023 година да достават потпишана пријава лично  или по пошта до архивата на Електротехнички факултетот кај техничкиот секретар м-р Елвира Ристова, адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  Штип, КАМПУС 2, Електротехнички факултет. 

Повеќе...

Job Good! Life Good! The HeadHunter Group, е иновативна компанија за вработување и регрутација, со свои канцеларии во Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Србија, Кипар, Грција и САД. Ние нудиме највисок менталитет во менаџментот на човечки ресурси и нашата основна дејност се кадровски решениа за барателите на работа и работодавачите. За потребите на наш клиент, реномирана фабрика за производство на широк спектар на батерии и акумулатори, бараме:

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.