Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија.

Повеќе...

ЕВН Македонија, врз основа на Спогодбата за соработка со УГД, распишува Конкурс за доделување стипендија на еден студент од Електротехнички факултет на УГД.

Повеќе...

ЕВН Македонија распишува Конкурс за стипендирање на 10 студенти од семејства со ниски приходи. Можат да аплицираат студенти од енергетските насоки на ЕТФ на УГД, енергетските насоки на ФЕИТ – УКИМ и Техничкиот факултет при УКЛО – Битола, чиј вкупен приход во семејството по сите основи не надминува нето износ од 430.000 денари.

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.