Кандидатите за членови на Факултетско студентско собрание во рок од 10 (десет) дена, заклучно со 6.3.2023 година да достават потпишана пријава лично  или по пошта до архивата на Електротехнички факултетот кај техничкиот секретар м-р Елвира Ристова, адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  Штип, КАМПУС 2, Електротехнички факултет. 

 Изборите (процесот на гласање) ќе се одржат на ден 24.3.2023 (петок), по електронски пат, со тоа што сите студенти на нивните студентски електронски адреси ќе добијат линкови за гласање

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.