Се закажува јавна одбрана на магистерскиот труд со наслов: „Компаративна анализа и моделирање на трифазни синхрони мотори со површински поставени магнети на роторот“ од Сара Анева.

Јавната одбрана на магистерскиот труд ќе се одржи на 28.6.2023 г. со почеток во 10:00 часот во Свечената сала на Земјоделскиот факултет.

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.