На ден 3 јуни 2024 г., со почеток од 10 часот, во свечената сала на Земјоделски факултет ќе се одржи јавна одбрана на магистерскиот труд со наслов „Софтверски систем за следење на параметри за здравствена состојба кај пациенти од далечина” на кандидатот дипл. инж. Стојче Речаноски. 

 

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.