Се известуваат сите заинтересирани студенти дека на ден 18.03.2022 година во 10 часот ќе се одржи презентација со наслов „Отворен пазар на електрична енергија, начин на функционирање и придобивки во пресрет на енергетската транзиција“. 

На настанот, презентери и учесници, ќе бидат претставници од МЕМО - Операторот на пазарот на електрична енергија во нашата земја:

  • Симон Шутиноски – Управител на МЕМО
  • Митко Огненоски – Раководител на служба за развој и пазарна регулатива при МЕМО

Topic: Отворен пазар на електрична енергија, начин на функционирање и придобивки во пресрет на енергетската транзиција

Time: Mar 18, 2022 10:00 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Join Zoom Meeting

https://us04web.zoom.us/j/76926344867?pwd=X8xQvJHNu1a2M8vdNQ6kyM31HMAwSB.1

Meeting ID: 769 2634 4867

Passcode: N1rQu8

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 32 550 033
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.