Компанијата ЕВН одржаа презентација на Електротехничкиот факултет при УГД на која ги претставија различните програми од компанијата кои се наменети за идните инженери по електротехника.

Преку овие програми  студентите може да стекнат практични знаења од професијата односно да изведуваат студенска пракса во команијата EVN. Компанијата го подржува студирањето на електроенергетските студиски програми и преку неколку програми за стипендирање.

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.