Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ и Факултетот за природни и технички науки - Штип при Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип, се распишува КОНКУРС за доделување 2 стипендии за студентите на Факултетот за природни и технички науки - Штип

Целиот конкурс можете да го видите на линкот:  КОНКУРС за доделување стипендии (.pdf)

А П Л И К А Ц И Ј А за стипендија на студенти (.pdf)

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.