Во рамките на Erasmus престој на Електротехнички факултет проф. д-р Галина Чернева од Универзитетот Неофит Рилски  во Благоевград одржа предавање пред студентите на тема:

Теорија на хаос-Примери и апликации во електротехниката, каде струдентите имаа можности да се запознаат со примената на теоријата на хаосот во различни аспекти на електротехниката од електрични кола до комуникациски врски.

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.