Проф. д-р Петар Јанига од Словачкиот технички универзитет во Братислава одржа предавање на тема „Виртуелна реалност во електроенергетиката”, каде што студентите и вработените имаа можност да се запознаат со виртуелен 3D приказ на трафостаница и можностите за моделирање и изучување на различни електроенергетски елементи преку виртуелни модели.

Технички секретар

Елвира Ристова
Тел: +389 032 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р. Северна Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов
Телефон: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.