Универзитет „Гоце Делчев" , Штип, КАМПУС 2 ,   27-29.09.2023 

За учесниците кои сакаат да го презентираат турдот οn-lne, дополнително ќе биде објавен линк за презентација.

Организаторот го задржува правото сите пристигнати трудови на конференцијата да ги постави за on-line презантација.

 

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.