Сашо Гелев, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Василија Шарац, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Тодор Чекеровски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Далибор Серафимов, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Маја Кукушева Панева, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Билјана Читкушева Димитровска, Електротехнички факултет,  Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Весна Конзулова, Електротехнички факултет,  Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 32 550 033
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.