So Noguchi, Graduate School of Information Science and Technology, Hokkaido University, Japan

Dionýz Gašparovský Факултет за електротехника и информациони технологии, Словачки Технички Универзитет во Братислава, Словачка

Anton Beláň, Факултет за електротехника и информациони технологии, Словачки Технички Универзитет во Братислава, Словачка

Georgi Ivanov Georgiev, Технички Универзитет во Габрово, Бугарија

Ivelina Stefanova Balabanova, Технички Универзитет во Габрово, Бугарија

Boyan Dimitrov Karapenev, Технички Универзитет во Габрово, Бугарија

Сашо Гелев, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Влатко Чингоски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Божо Крстајиќ, Електротехнички факултет, Универзитет  во Црна Гора, Црна Гора

Милован Радуловиќ,  Електротехнички факултет, Универзитет  во Црна Гора, Црна Гора

Гоце Стефанов, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев,  Северна Македонија

Мирјана Периќ – Електронски факултет , Универзитет во Ниш, Србија

Ана Вучковиќ – Електронски факултет, Универзитет во Ниш, Србија

Тодор Чекеровски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Далибор Серафимовски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Miroslava Farkas Smitková, Факултет за електротехника и информациони технологии, Словачки Технички Универзитет во Братислава , Словачка

Peter Janiga, Факултет за електротехника и информациони технологии, Словачки Технички Универзитет во Братислава , Словачка

Jana Raditschová, Факултет за електротехника и информациони технологии-Словачки Технички Универзитет во Братислава  , Словачка

Драган Миновски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Василија Шарац, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Штип, Северна Македонија

Александар Туџаров, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Владимир Талевски, Електротехнички факултет, Универзитет Гоце Делчев, Северна Македонија

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 32 550 033
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.