Електротехничкиот факултет и Соларната асоцијација на Македонија потпишаа Договор за соработка, со кој студентите на ЕТФ ќе можат да учествуваат во проектирање и изработка на соларни панели.

Повеќе...

Студентите  од втора и трета година на Електротехнички факултет при УГД под менторство на проф. д-р Влатко Чинговски и проф. д-р Сашо Гелев во периодот од 16-18 мај  ги  посетија следниве локации:

Повеќе...

Уште еден научно-стручен труд од Електротехнички факултет при Универзитет „Гоце Делчев” беше презентиран деновиве на Меѓународна конференција во Австрија.

Повеќе...

Студентите на Електротехнички факултет при УГД, под менторство на проф. д-р Влатко Чинговски и проф. д-р Сашо Гелев, на 2 мај 2018 год. го посетија Хидросистемот „Злетовица“, кој е повеќенаменски водостопански систем.

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Данче Гркова
Телефон: +389 32 550 033
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 662
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.