Студентите од четврта година на Електротехничкиот факултет при УГД реализираа теренска настава во компанијата Актива.

Повеќе...

Во организација на проф д-р Сашо Гелев и доц д-р Тодор Чекеровски се изведе теренска настава за студентите од четврта година при ЕТФ во Хидросистемот Злетовица во општина Пробиштип.

Повеќе...

Компанијата ЕВН одржаа презентација на Електротехничкиот факултет при УГД на која ги претставија различните програми од компанијата кои се наменети за идните инженери по електротехника.

Повеќе...

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија. Ве покануваме да земете учество во нашата Програма за учење и развој:

Повеќе...

Технички секретар

Елвира Ристова
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Сања Ристова
Тел: +389 32 550 083
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Весна Конзулова
Телефон: +389 32 550 650
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.